БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Електрически триони

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от електрически триони.

Електрическите триони, които предлагаме са на утвърдени марки като Makita,Raider, HiKOKI (Hitachi) и STIHL. Може да избирате на база на мощност, дължина на шината, стъпка на веригата, дебелина на водещото звено, скорост и тегло.

Електрическият верижен трион  е идеален инструмент за разнообразна работа: в градината - за рязане на клони и дървета, нарязване на дърва за огрев, строителство на различни дървени конструкции, включително покривни, за извършване на вътрешни довършителни строителни и монтажни работи. Моделите, които предлагаме могат да се използват както за домашна, любителска работа, така и от хора, които се занимават професионално.

Различните модели предлагат различни възможност. Някои са по-леки и компактни, имат устройство за бързо опъване на веригата и смяната на шината без използването на инструменти, както и спирачка на веригата, която задейства спиране на веригата при пускане на задната ръкохватка, гумирани покрития на дръжките, които намаляват вибрациите и позволява да работите дълго време без умора,  не създават много шум и не отделят вредни отработени газове, което позволява и работа на закрито. При други модели елетрически верижен трион  има пластмасова зъбна опора, която фиксира уреда към дървесината, давайки възможност за точно водене на триона, голям пусков лост за мек старт и защита срещу претоварване, инерционна спирачка на веригата гарантира безопасна работа. Смазването на веригата може се извършва чрез помпена система. Полупрозрачен прозорец позволява визуален контрол на нивото на маслото. Механичен предпазител, който моментално спира движението на веригата при възникване на „обратен“ удар. Високата скорост на движение на веригата е предпоставка за висока скорост на рязане и някои модели са оборудвани е със защита от претоварване. Капачката на резервоара се отваря лесно, за да се напълни безопасно. Светлинен индикатор се задейства при включване, а друг светва, когато машината започне да се претоварва. Някои комплекти включва шина, верига и калъф.