БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Колани, калъфи, ленти

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg може да откриете изобилие от предпазни средства на различни марки. В категория "Колани, калъфи, ленти" предлагаме  различни видове от всяко изделие. Марките, на които залагаме са Makita, DeWalt, Wolfcraft, Fervi, Stanley, STIHL, Top Master, Narex Bystrice, Tayg, KNIPEX, Toplock и Haklift.

От коланите имате възможност да избирате сред колани за укрепване на товари, кожени и платнени работни колани с различна ширина, платнени колани с шипове, единични и двойни колани за инструменти, кобури за винтоверти и бормашини, кобури за монтьорски инструменти, кобури за мобилни телефони, строителни комплекти с въже и сбруя, както и алпинистки комплекти с въжета и карабини. Използват се в камиони, ремаркета и друго специално оборудване. Предлагаме и въжета за предпазни колани. Коланите за укрепване се предлагат  с тресчотка. Благодарение на тресчотката се предотвратява спонтанно разхлабване на колана. Моделите са с повишена здравина и износоустойчивост.

В категорията ще откриете и  ленти за носене на инструменти. Изключително полезни в работата на алпинисти, катерачи и работници по високи конструкции. Предотвратяват неприятното изпускане на инструмента. Позволяват бързо разкачане на инструменти от връзката. Помагат да избегнете сериозни наранявания, имуществени щети или загуба. 

Не на последно място, можем да Ви предложим калъфи за длета и други инструменти. Предлагаме калъфи от различни материи - полиестер, кожа и др., както и с различен брой и размер на отделенията.

 

1 2 3 следваща »