БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Прободни триони (зеге)

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от прободни триони (зеге).

Прободните триони (зеге), които предлагаме са на утвърдени марки като DeWALT, Raider, HiKOKI (Hitachi), Bosch.

 В сайта ще откриете  разнообразие в характеристиките на прободните триони (зеге) - тегло на прободен трион, дължина на хода, дълбочина на рязане в дърво, дълбочина на рязане в алуминий, обороти, мощност, диапазон на оборотите и др. Моделите, които предлагаме са подходящи както за любители, така и за професионална употреба.

В голяма част от моделите можете да се възползвате от кабелен водач с приспособление за окачване за практично разполагане, допълнителен нож за прободен трион, пластмасов куфар за пренасяне и ключ шестограм, където е необходимо, тъй като има и модели прободен трион(зеге), при които ножът се сменя без инструменти, посредством лост.

Прободните триони (зеге) имат модели с  възможност за махаловидно движение за фино до грубо рязане, с регулирана скорост чрез копче или  завъртайки бутона за регулиране до съответното положение. Това позволява да се нагласи съответната скорост за характеристиките на обработваемия материал. Основата на много от зегетата е от дебела стомана с покритие за защита от надраскване, някои могат да се накланят до 45 градуса на ляво и на дясно.

Повечето модели прободни триони в по-високия ценови клас са снабдени с мощни двигатели, ръкохватки с меко покритие, балансирана конструкция за гладко рязане, стабилен алуминиев страничен капак, работят с нисък шум и вибрации.

Можем да предложим прободни триони с  вграден вентилатор, с включваща се функция за обдухване на зоната на среза. Това осигурява добра видимост върху линията на сряза във всеки един момент без да прекъсвате работата, за да зачиствате. В категорията ще намерите и модели прободни триони, които може да свържете към прахосмукачка и такива със заключващ бутон за непрекъсната работа.

 

1 2 следваща »