БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Бензинови триони

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от бензинови триони.

Бензиновите триони, които предлагаме са на утвърдени марки като Makita, Bosch, HiKOKI (Hitachi), STIHL и Husqvarna. Може да избирате на база на мощност, дължина на шината, стъпка на веригата, тегло, резервоар масло и обем на двигатяля.

Бензиновият верижен трион  е идеален инструмент за разнообразна работа там, където нямате достъп до електричество. Може да се използва в градината - за рязане на клони и дървета, нарязване на дърва за огрев, строителство на различни дървени конструкции, включително покривни, за извършване на вътрешни довършителни строителни и монтажни работи без да се ангажирате с осигуряване на електричество или да Ви възпрепятсва кабел в движенията, които правите. Моделите, които предлагаме могат да се използват както за домашна, любителска работа, така и от хора, които се занимават професионално.

Моделите с  напречно разположен мотор са изключително подходящи за рязане на дървени трупи, дърва, за подрязване на клони и в дърводелството. Балансираният център на тежестта и удобните дръжки осигуряват добра маневреност и комфорт по време на работа. Трионите не отделят вредни газове в атмосферата, което позволява използването им на закрито. Имат усъвършенстван механизъм за бърза смяна и опъване на веригата без помощта на допълнителен инструмент.

Универсалните верижни бензинови триони, които са клас хоби, са добър избор за хора, които ценят професионалните качества на машината. Те са идеален инструмент за рязане на дърва за огрев и изсичане на по-малки дървета. Двигателите им осигуряват по-нисък разход на гориво и намалени вредни емисии. Системата за обтягане на веригата без инструменти улеснява експлоатацията, а подкачващата помпа и системата Smart Start® осигуряват безпроблемно стартиране всеки път. Системата за центробежно пречистване на въздуха увеличава интервалите между почистванията на въздушния филтър и намалява износването. Усъвършенстваните антивибрационни системи намаляват натоварването на оператора.