БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Консумативи за шлайфане

Подреди по:

В категорията "Консумативи за шлайфане" на онлайн магазин www.crafttools.bg Ви предлагаме разнообразие от следните изделия: четки за бормашини и винтоверти, четки за ъглошлайф, дискове за полиране с полирпаста - текстилни, филцови и др., шайби за бормашини, валове за бормашина, шлайфгрифери и др.

Четките от месингова тел се използват при работа с бормашини и винтоверти. Изработките са висококачествени с универсално приложение. Диаметърът, дебелината и Ф на телта са различни.

Четките за ъглошлайф са от стоманена тел. Използват се за отстраняване на ръжда и почистване от заваръчни остатъци при работа с метали, ламарина, стоманена тел. Различват се по диаметър, материал и присъединителен размер.

Дисковете за полиране се използват за нанасяне на политура и восък. Има текстилни и филцови. Понякога са в комплект с полирпаста или други аксесоари. Различни са според външен, вътрешен диаметър и дебелина. 

Шайбите за бормашини са изработена от каучук и са предназначена за шлифовъчни дискове и за полиране. Различават се според диметър и диаметър на опашката на телената четка/подложната шайба. 

Гъвкавите валове за удължение имат  защита срещу прегъване, движението им е по посока на часовниковата стрелка. Различават се по дължина и обхват на патронника.

Шлайфгриферите са от инструментална стомана. Използват се за изработване на вдлъбнатини и бързо отстраняване на материал. Предлагат се и в комплекти с разнообразие в приложението - за метал, стъкло, керамика, пластмаса.

 

1 2 следваща »