БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Отказ от поръчка

Уважаеми Клиенти,

имате право в срок от 14 дни да се откажете безусловно (изцяло или частично)от извършената от Вас поръчка на сайта ни www.crafttools.bg, без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставката в случай, че сте избрали различен от стандартния ни начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на доставката от Вас или от трето лице, намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

В рамките на горния срок следва да върнете стоката като я изпратите на адрес от който е изпратена (наличен в товарителницата с която пристига пратката), с платени от Вас куриерски разходи. В този случай трябва да ни посочите и банкова сметка по която ще Ви бъде възстановена заплатената от Вас сума.

За да бъде приета върнатата от Вас стока то тя трябва да е неизползвана и с напълно запазен търговски вид.

Заявлението за отказ от поръчката можете да изпратите по електронен път на info@crafttools.bg като посочите в полето "subject" "Отказ от поръчка № ........." /трябва да посочите номера на поръчката/.

Формулярът за отказ можете да изтеглите от тук: Стандартен формуляр за упражняване на правото на отказ
За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: КЗП« назад