БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Прободни триони (зеге)

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от  акумулаторни прободни триони (зеге).

Прободните триони (зеге), които предлагаме са на утвърдени марки като Makita, DeWALT, Raider, HiKOKI (Hitachi), Bosch.

 В сайта ще откриете  разнообразие в характеристиките на прободните триони (зеге) - напрежение, обороти без товар, диапазон на оборотите, дължина на хода, регулиране на оборотите, дълбочина на рязане в дърво и дълбочина на рязане в алуминий. Моделите, които предлагаме са подходящи както за любители, така и за професионална употреба.

В голяма част от моделите можете да се възползвате от електрическа спирачка, възможност за присъединяване към прахосмукачка, здрава алуминиева основа, плавно регулиране на оборотите, възможност за водене по шина, безключова бърза смяна на ножа, паралелен водач, махаловидна функция с различен брой настройки и система за прахоулавяне, плавен старт. При някои модели има възможност за преместване на основната плоча за рязане под ъгъл до 45°.

Специално марката Bosch предлага максимална точност и контрол с иновационния CutControl в комбинация с вграденото работно осветление PowerLight. Така имате оптимална видимост към обработвания детайл и можете лесно и сигурно да следвате линията на рязане. Минимални вибрации и безопасна и удобна работа с „Low Vibration“ на Bosch с линейно балансиране и ергономична ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие

Обикновено се доставят без батерия и зарядно в кутия или куфар, според модела и марката, но има и модели, които са окомплектовани в куфар със зарядно устройство и батерия.