БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Триони

Подреди по:

Изберете Вашите триони от онлайн магазин www.crafttools.bg. Предлагаме триони на марките Wolfcraft, Stanley, Pinie, Tolsen, Top Master, Unior, Pilana, Bahco и Top Tools. В категория "Триони", освен различни видове триони (за дърво, резбарски трион, пасвател, трион с метален лък, трилистов трион, трион със закалени зъби, трион с отворена или затворена пластмасова дръжка, трион тип "злодейка", трион от японски тип) ще намерите и листове за ръчен трион, комплекти с герунг и др.

Стандартните триони са с широко приложение в рязането. Подходящи са за всички видове дървесина, гипскартон и пластмаса. Трион тип "злодейка" е трион  за изрязване на профилни отвори в дървени или пластмасови детайли. Има закалени зъби с три режещи ръба за бързо и лесно рязане.

Японският трион, също, е с по-специфичен като форма. Той е с фини зъби за прецизни срязове. Подходящ е за дърво, дървен материал, первази, клони, пластмасови тръби. Изработен от инструментална стомана; неръждаем. Има двустранно закалени зъби и е с дълга дръжка.

Има и модели триони с по-агресивна геометрия на зъбите и форма , достигаща до по-труднодостъпни места. Те са предназначени за прецизни декоративни работи като обработка на дърво, дървоподобни материали, ламинати и пластмаси.

Ръчните триони с метален лък са за рязане на суха и сурова дървесина. Имат сменяемо режещо платно с назъбване за гладък сряз и закалени върхове на зъбите с по-голяма трайност.

 

1 2 3 следваща »