БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Прахосмукачки и прахоуловители

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от професионални прахосмукачки. Професионалните прахосмукачки, които предлагаме са на утвърдени марки като DeWALT, Raider, HiKOKI (Hitachi), Bosch,Makita, Fervi,Metabo, Stanley, Rubi, Black and Decker, Collomix, Karcher и REM Power.

Професионалните прахосмукачки са предназначени за сухо и мокро почистване на индустриални помещения, строителни обекти, малки работилници и за специфични отпадъци в дома. Моделите са оборудвани с мощен колекторен двигател, което им позволява да работят дълго време без претоварване. Дълъг захранващ кабел и смукателен маркуч улесняват почистването на отдалечени от електрическото захранване места. При някои модели има вграден контакт за свързване с инструменти с мощност до 2,4 kW. В зависимост от употребата, обърнете внимание на характеристиките на продукта. Може да подберете на база на мощност, вместимост, всмукателна сила, ниво на звукова мощност, дължина на маркуча и на кабела, дебит и тегло. Вземете предвид удароустойчивостта на контейнера.

Прахосмукачките често  имат функция за издухване, благодарение на която може да отстраните праха от детайли, от тесни и труднодостъпни места и да почистите листата от терасата. Маркучът може лесно да се фиксира, докато го носите. Предните колела може да се застопорят, когато прахосмукачката трябва да е неподвижна.

Предлагаме и модели акумулаторни прахосмукачки, които са подходящи е за всекидневно използване в дома. Благодарение на системата за филтрация във вода се отстраняват и най-дребните прахови частици. Регулиране на смукателната мощност на двигателя е друго предимство. Допълнително може да се постави четка за килими. Ергономичната форма и гумените колела предпазват пода и мебелите от драскотини.

 

1 2 3 следваща »