БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Оборудване за работилници

Подреди по:

Ако търсите оборудване за работилницата си и не искате да правите компромис, представяме Ви предложенията на  големите фирми в бранша,а именно Bosch, Makita, DeWALT, Wolfcraft, Stanley, Raider, Jepson и REMS. Сред изделията, които бихме искали да Ви предложим са стойки за циркулярни триони, опорни стойки за дълги профили, колички за циркулярни триони, стойки за отрезни машини за плочки, шендери за инструменти, челюсти за многофункционални маси, многофунционални маси, стойки за бормашини, работни маси с чекмеджета, стойки за различни инструменти, багажни и мебелни колички.

Тръбните стойки за циркулярен трион са проектирани за сигурна работа на ергономична и удобна височина. Предвидени са настройки на височината и стопер за дължината. С помощта на подвижен ограничител с милиметрова скала бързо и точно може да се задава дължината на отрязваното парче, както и да се режат серия парчета с еднаква дължина. Предлагат се и различни приставки към закрепващия механизъм, които улесняват и правят закрепването на детайлите по-сигурно. Стойката на колела  е проектирана за работа с много модели циркулярни триони. Височината й се регулира в зависимост от модела, за да бъде удобна за оператора. Стойката се сгъва, което прави преместването и транспортиране й лесно и удобно. Предимството на някои модели е възможността да се регулират краката по височина, така че масата ще бъде стабилна дори на неравни повърхности.

Багажната количка  е здрава, компактна и с практични размери - с сгънато положение дебелината й варира. Може да избирате по товароносимост, широчина на платформата, дължина на платформата и работна височина. Количката за мебели е изработена е от висококачествен шперплат, свързан с водоустойчиво лепило. При нея можете да избирате според диаметър на колелото, широчина на платформата, дължина на платформата и работна височина.

Една изключително практична вещ в работилницата Ви е многофукционалната маса. Тя побира в себе си фунциите на работна станция, маса за циркуляр, маса за циркуляр с водач, маса за фрезоване, маса за прободен трион, маса за потапящ се циркуляр. Страхотно предложение! Многофункционалната работна маса служиза прецизна работа в  различни видове дейност. Mоже да се използва като работен плот за циркуляри, ножови триони и фрези в комбинация с направляващ ограничител.

Предлагаме, също така, много модели за съхранение и подредба на Вашата работилница. В категорията ще откриете много видове щендери и работни маси с чекмеджета. Масите с чекмеджета са много практични и леки за употреба. Имат здрави крака, голямо максимално натоварване, плъзгащи се гладко чекмеджета с голяма възможност за натоварване. Чекмеджетата могат да се вадят за бързо транспортиране на инструменти до работната площадка. Ако не откривате необходимото Ви изделие в онлайн магазин www.crafttools.bg пишете ни и ние ще се опитаме да Ви го предложим.

1 2 3 4 следваща »