БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Ръчни циркуляри

Подреди по:

В категория Ръчни циркуляри на онлайн магазин www.crafttools.bg  може да откриете ръчни циркуляри на големите марки в света на инструментите - Makita, Raider, HiKOKI (Hitachi), DeWALT и Bosch.

Ръчните циркуляри, които предлагаме отговарят на изискванията на потребители от любителско до професионално ниво на работа. Ръчните циркуляри в тази категория са с различни мощност, напрежение, диаметър на диска, обороти без товар и дълбочина на рязане. Обърнете внимание на всички характеристики на машината при подбор, за да отговаря максимално на задачите, които сте си поставили.

Ръчните циркуляри в сайта варират в теглото си - от по-леки за любителска употреба, до по-тежки за професионална ежедневна работа, с по- здрава основна плоча от отлят под налягане алуминий с точно фрезовани канали за водещите линеали за прецизна работа, Cut Control за контролирани срезове със свободна ръка. Стабилна настройка на дълбочина на рязане чрез ножичен механизъм.  Оптимизирано отвеждане на стружките или лостче за регулиране на въздушния поток пред ножа , турбовентилатор за добра видимост към очертаната линия.

Обърнете внимание на вътрешния и външния диаметър на диска, както и на вида на неговите зъбци, дълбочината на рязане и приложение за съответния материа, които искате да срежете. Някои от моделите предлагат система за бърза смяна на ножовете или са с включен „Г“-образен шестостенен ключ. Удобството е ключов фактор при употреба, така че обърнете внимание и дали моделът има ергономична дръжка, дали предлага възможност за рязане под ъгъл. При много модели е възможно  рязане под наклон с водещ линеал без адаптер, точно регулиране на дълбочината на рязане и точно настройване на рязане под ъгъл чрез бързозатягащ лост, както защитен изключвател с двустранно задействаща се блокировка.

 

1 2 следваща »