БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Настолни циркуляри

Подреди по:

Настолният циркуляр е инструмент, предназначен основно за рязане на детайли, но при някои модели се предлага функция за прорязване на канали с вградено регулиране по височина. Други настолни циркуляри са характерни със здравата си  стоманена рамка, която предпазва машината от механични повреди на строителната площадка, защитен капак на режещия диск с аспирационен накрайник за свързване към прахосмукачка с включена прахоуловителна торба или система за отстраняване на стружките/стърготините, за да не пречат по време на работа с инструмента. Комбинацията от водач, преден заден ограничител  и скала правят машините  удобни и лесни за използване. Дискът на настолния циркуляр може да се накланя, което позволява да се реже под ъгъл до 48 градуса.

Настолните циркуляри с герунг се характеризират с висока ефективност, качество, здравина и надеждност. Допълнителни предимства са лазерният водач и прахоулавянето, както и скобата за фиксиране на детайлите, за да не се разместват по време на работа.

Блокиращ механизъм в състояние на покой, блокировка на шпиндела за лесна смяна на диска на циркуляра, наличие на допълнителен ограничител за по-удобно и лесно захващане на обработвания материал. Автоматично застопоряване при повдигане на рамото и освобождаване с помощта на лоста. Често в окомплектовката на настолния циркуляр е включен волфрамов диск. Рязането като никога досега - изключително лесно и с  продължителна точност.

 

 

1 2 3 следваща »