БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Винтоверти

Подреди по:

Винтовертите, които ще намерите в онлайн магазин www.crafttools.bg са на утвърдени марки в света на инструментите - DeWalt, Raider, Makita, Bosch и HiKOKI (Hitachi). В категория акумулаторни инструменти - винтоверти Ви предлагаме винтоверти с акумулаторно захранване (батерия). Ако Ви е необходим винтоверт за отдалечено място или място без удобно захранване, може да откриете богата гама от винтоверти с батерия при нас. Винтовертите, които предлагаме са с широк диапазон от характеристики, според необходимостта - напрежение, брой скорости, въртящ момент, обхват на патронника, обороти без товар, вградено работно осветление, тип двигател, захват, реверс и др.

Винтовертът е инструмент, подходящ за завинтване на крепежи в различни материали като дърво, пластмаса, метал, за закрепване на гипсокартон и панели с дървени или пластмасови шипове. Използва за сглобяване на мебели, ремонт и довършителни работи. Акумулаторният винтоверт се използва широко в областта на професионалните ремонтни и монтажни работи за пробиване на отвори в различни материали и затягане на крепежни елементи. Лек и удобен, в същото време практичен и с мощен, здрав двигател за прецизна  употреба. Чрез регулиране дълбочината на затягане всички винтове може да бъдат завинтени на една и съща дълбочина.

Според модела, който изберете, акумулаторните винтоверти предлагат различки  възможности. Някои са с бързозатягащ патронник - дава възможност за лесен монтаж/демонтаж с една ръка, изцяло металната трансмисия и прахозащитаващ  корпус, които гарантират високата устойчивост на инструмента. Ергономична ръкохватка с меко гумено покритие осигурява по-удобна работа и по-голям контрол. Реглаж на оборотите, бутон за реверс, безчетков мотор,  скорости на работа и голям въртящ момент.


Предлагаме ъглова бормашина  и ударно пробиващата бормашина/винтоверт. Експлоатационният живот на инструмента е по-голям и благодарение на здравата двускоростна изцяло метална предавка. Ефективен интелигентен спусък позволява цялостен контрол над всички приложения. Допълнително удобство е стоманената скоба за колан и здравият магнитен държач за лесно съхранение накрайници.

Акумулаторният винтоверт може да бъде доставен в куфар, с батерии и зарядно. Това зависи от модела, които сте избрали.

 

1 2 3 4 5 6 следваща »