БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Фенери

Подреди по:

За по-слабо осветени места или такива, които изискват по-силно ниво на осветеност, онлайн магазин www.crafttools.bg Ви предлага възможности за осветяване. В категория "Фенери" можете да се възползвате от различни модели ръчни и настолни фенери.

Настолният акумулаторен фенер има различен обхват на осветяване според модела, поради което може да го използвате в по-големи помещения. Преценете потребността си при избор на модел. Има голяма мощност и  чупеща се глава, за да насочвате светлинния поток в желаната посока. Стои на стабилна основа, която е най-често изработена от устойчива пластмаса. Доставя се без батерия и зарядно устройство.

Ръчният акумулаторен фенер е снабден с няколко ярки светодиода. Главата му може да се завърта на различни градуси, като така също можете лесно да насочвате светлинния поток в желаната от Вас посока. Предлага няколко степени на яркост - за по ярко осветяване и за по- икономично и продължително използване. Разполага и с кука за окачване. Доставя се без батерия и зарядно устройство.

Фенерите са подходящи както за професионална употреба при извършване на строително-монтажни дейности, така и за домашна употреба.