БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Бормашини

Подреди по:

Ако са ви необходими инструменти и принадлежности за пробиване и къртене, то Вие сте на правилното място.
В категория Бормашини в онлайн магазин www.crafttools.bg ще намерите разнообразие от бормашини на различни марки - Bosch, DeWALT, Makita, HiKOKI (Hitachi), Raider. 
Бормашините са предназначени за пробиване на отвори в различни материали като дърво, метал, пластмаса и др.
Предлагаме различни видове бормашини. В категория електрически бормашини на онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете ударни, безударни, настолни и колонни бормашини. 

Ударната електрическа бормашина  се характеризира с ниско тегло. Има бутон за задържане на пусковия прекъсвач във включено положение и превключвател от пробиване към ударно пробиване. Ударната електрическа бормашина  е оборудвана с превключвател на посоката на въртене, както и с превключвател от пробиване към пробиване с удар. Предвиден е бутон за задържане на пусковия бутон във включено положение, което е удобство при продължителна работа. Металният патронник е с присъединителен размер. Дължината на кабела е до няколко метра за удобство. Голяма част от предлаганите от нас модели ударна бормашина са с удобна ръкохватка.

При безударните бормашини специфичното е  отсъствието на ударен механизъм. Те са леки и компактни. Чрез тях се постига голяма точност на пробиване. Използват се и за завинтване и развинтване на винтове. При много модели има ергономична ръкохватка за оптимален баланс и комфорт по време на работа. Определящото при ценообразуването им е клас, мощност, скорост на въртене и въртящ момент.

Настолната бормашина  е със здрав корпус и мощен електромотор с повече скорости на работа. С нея се пробиват точни и прецизни отвори, както и серия от отвори. Стабилната конструкция гарантира изключителна прецизност на резултатите. 

Колонната бормашина се отличава с мощен електромотор и висока ефективност на работа. Подходяща е за широка гама от строителни и ремонтни работи. Основната ѝ функция е бързото пробиване на отвори в различни материали. Здравината на корпуса и стабилната конструкция гарантират на потребителя прецизност по време на работа.

1 2 3 4 следваща »