БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Измервателни инструменти

Подреди по:

Измервателните инструменти са задължителна част от куфара с инструменти на един майстор. Дали е любител или професионалист - ролетка, шублер и ъгломер са необходимост. В категория "Измервателни инструменти" на онлайн магазин www.crafttools.bg Ви предлагаме следните марки ролетки, шублери, ъгломери и др.: Bosch, DeWALT, Wolfcraft, Kapro, Fervi, Stanley, ZIIU Standart, Edma, Laserliner, STIHL, Sola, Pinie, Tolsen, Unior, Heyco и IDF.  Стандартните ролетки са гумирани и противоударни. Предлагаме различни дължини на ролетките. Широчината на лентата позволява да се четат лесно цифрите. Ролетките са с голяма издръжливост на маркировката и дълъг живот. Когато търсите изключителна точност и прецизност на измерването, заложете на лазерна ролетка. Лазерната ролетка има широк диапазон на измерване, който зависи от модела, както и гумирано покритие, което я предпазва от навлизането на прах и влага. Лазерните ролетки са със степен на защита IP65. Захранва се с 2 батерии 1.5 V тип (AAA). Дървеният метър е класика в измерването. Изработен от дървесина, осигуряваща висока степен на еластичност и устойчивост на счупване. Има скрити стави за по-добра четливост. Високо износоустойчивост, устойчив на замърсяване и устойчив на влага. Здрави връзки от висококачествена пружинна стомана, епоксидно покритие за оптимална защита от корозия. Особено подходяща за сухо строителство и интериорно строителство. От линиите предлагаме следните: дърводелска линия, линия с нивелир и маркираща линия. 

Дърводелската линия е перманентно гравирана в инчове и сантиметри с UV- покритие за устойчивост от износване. Предлага се в различни дължина и ширина.

Линията с нивелир намира широко приложение при поставяне и изравняване на рафтове, картини, както и за оразмеряване и отбелязване на дистанции и оптимално усвояване на пространството. В строителството се използва  за подреждане на тухли, декоративни оформления, за откриване на скрити метални свръзки. Разполага с плъзгащи и фиксиращи приспособления за отбелязване/маркиране. Има различни дължини и широчини.

Маркиращата линия е с блокиращ ключ. Служи за регулиране на чертожните рамене и две измервателни скали. Някои одели са направени от буково дърво с маркиращи щифтове от закалена стомана, а други са пластмасови -  с пластмасова основа с метална вложка за устойчивост на износване. Предлагат калибрирана линия за лесна настройка. Разграфена през 2мм.

При ъгломерите избирате ъгъл, дължина на рамо и точност на измерване, обхват на измерването. Сгъваемите ъгломери се използвяат за дърводелски работи, при изграждане на стълбища, измерване на вътрешни и външни ъгли, разчертаване, едновременно отчитане на ъглополовящи и допълнителени ъгли.

Дигиталния ъгломер се прилага за автоматично изчисляване на ъглите и наклона. Снабден е с две либели. Възможностите, които предлагата различните видове ъгломери са оптимална възможност за отчитане чрез въртящ се, осветен дисплей, функция задържане за съхраняване и пренасяне на резултатите от измерването с натискане на бутон, точно пренасяне на ъгли чрез винт за механично фиксиране, здрава и компактна конструкция със защита IP 54, бързо изчисляване и пренасяне на ъгли чрез функция запаметяване за често използвани ъглови размери , автоматично изчисляване на обикновени и двойни ъгли на отрязване и на скосяване без други помощни средства. 

При шублерите избирате според приложение - за измерване на външни или вътрешни канали, размер на челюстите, точност на измерване, диапазон на измерване и др.

1 2 3 4 5 6 следваща »