БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Шлайф машини

Подреди по:

В категория Шлайф машини на онлайн магазин www.crafttools.bg  може да откриете шлайф машини на големите марки в света на инструментите - Makita, DeWALT и Bosch. Шлайф машините, които предлагаме отговарят на изискванията на потребители от любителско до професионално ниво на работа. Предлагаме няколко вида шлайф машини - прав шлайф, лентов шлайф, орбитален шлайф, делташлайф, шлайф, комбиниран със шмиргел и виброшлайф. Запознайте се с характеристиките им, за да подберете правилният инструмент за поставените от Вас задачи.

Правият шлайф е компактна машина с ергономична форма за универсално шлифоване.

Делташлайфът е с практична шлифовъчна плоча с форма на ютия и висока производителност при шлифоване дори в ъглите. Получавате най-добра помощ при обработване на по-големи повърхности, ъгли и ръбове.

Комбинираният със шмиргел шлайф е иновация за бързо и точно шлифоване. Този инструмент Ви предлага предимството на комбинацията от възможностите на двата вида шлайф. Многофункционален и удобен за работа.

Виброшлайфите са предназначени за фино и грубо шлифоване на различни видове материали. Ергономичния дизайн позволява работа с една ръка.

Лентов шлайф е подходящ за шлифоване на пластмаси, метали или при премахване на стари бои. Машината е оборудвана с торбичка за събиране на прах.

Ръкохватките на шлайфовете е с меко противоплъзгащо покритие за приятна и удобна работа. Функцията за прахоотвеждане не позволява запрашаване на обработвания детайл и работната среда.

Ако Ви интересува електрическа шлайф машина, можете да изберете от нашите предложения в категория Електрически инструменти - шлайф машини https://www.crafttools.bg/bg/shlayf-mashini