БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Брадви, тесли

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще брадви, тесли, мачете на големите компании в бранша - Stanley, STIHL, Bahco, Husqvarna, Fiskars, AMC, Zbiroviqa, Orient и Pretsizno leene. Сред инструментите, които предлагаме можете да избирате по дължина, тегло и материал на дръжката. Тя може да е дървена, от метал и/или пластмаса.

Брадвата разделя дървесните влакна на две поради напрежението, което прилага. Дръжката се използва като лост, което позволява да се увеличи силата. В повечето случаи брадвата за рязане има малка дължина на главата, докато при брадвите за цепене има много по-голяма дължина.

Теслата  е инструмент, използван предимно за обработката на дърво. Състои се от дървена дръжка с прикрепено метално острие със заострен ръб. За разлика от брадвата, острието на теслата е разположено перпендикулярно на дръжката. Острието може да има продълговата дупка, използвана за изваждане на пирони.

Мачетето е подходящо за окастряне на дървета и трупи, и разреждане на по-дебели клони. Изключително здрава и издръжлива дръжка, която намалява умората и прави инструмента почти неразрушим, удобен и здрав захват, като извития и край предпазва от изплъзване от ръката, като позволява ръката лесно да се движи надолу по дръжката.

 

1 2 следваща »