БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Винтоверти

Подреди по:

Винтовертите, които ще намерите в онлайн магазин www.crafttools.bg са на утвърдени марки в света на инструментите - DeWalt, Raider и др. В категория електрически инструменти - винтоверти Ви предлагаме винтоверти с електрическо захранване, но ако Ви е необходим винтоверт за отдалечено място или място без удобно захранване, може да откриете богата гама от винтоверти с батерия в категория акумулаторни инструменти - винтоверти. Винтовертите, които предлагаме са с широк диапазон от характеристики, според необходимостта - напрежение, брой скорости, въртящ момент, обхват на патронника, обороти без товар, вградено работно осветление, тип двигател, захват, реверс и др.

Електрическият винтоверт е инструмент, подходящ за завинтване на крепежи в различни материали като дърво, пластмаса, метал, за закрепване на гипсокартон и панели с дървени или пластмасови шипове. Лек и удобен, в същото време практичен и с мощен, здрав двигател за прецизна и продължителна употреба. Чрез регулиране дълбочината на затягане всички винтове могат да бъдат завинтени на една и съща дълбочина.

Електрическият винтоверт се доставя в куфар. Регулиране на въртящия момент в различен диапазон за по-голяма точност на завинтване при работа с различни материали и диаметър на винтовете. Гумираният корпус намалява вибрациите и шума по време на работа. Системата за въздушно охлаждане предотвратява прегряването на инструмента. Дължината на кабела позволява отдалечаване от захранването. Някои окомплектовки включват ограничител на дълбочината на завиване, бит, държач за накрайници, клипс за носене на колан и др.