БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Длета

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от дърводелски длета, както и шаблони за заточване на длета. Длетата, които предлагаме са на утвърдени марки като Stanley и Narex Bystrice.

Длетото е инструмент, със специфично оформен режещ ръб на острието си, който се използва за резбарство, издълбаване или изрязване дърво. Фини и прецизни инструменти подходящи, както за любители дърворезбари, така и за професианалисти. Длетото притежава острие от закалена и шлифована стомана с различна форма и размери за изпълнение на различни задачи по обработката. В онлайн магазина ни ще откриете длета с различен ъгъл на скосеност, профил на режещия ръб, дължина на острието, дължина на целия инструмент. Режещият ръб  острани на острието служи като обирачка (кацарско сечиво).

Остриетата са произведени от високосплавнастомана, топлинно обработена. Длетата притежават ергономични дръжки за удобство при работа и защита от приплъзване. Често са окомплектовани в  удобен калъф за съхранение.

Шаблоните за заточване са предназначени за заточване на режещата част на длетото или рендето. Те дават възможност длетото да се постави под строго определен остър ъгъл. Корпусът обикновено е направен от алуминий и стомана. Имат широк месингов валяк. Комплектите за заточване на длета  ще Ви помогнат да поддържате инструментите си в перфектно състояние. В комплектите са включени различни аксесоари като сгъваем ъгломер за задаване ъгъла на заточване.

 

1 2 3 4 следваща »