БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Бормашини

Подреди по:

Ако са ви необходими инструменти и принадлежности за пробиване и къртене, то Вие сте на правилното място.
В категория Бормашини в онлайн магазин www.crafttools.bg ще намерите разнообразие от бормашини на различни марки - Bosch, DeWALT, Makita, HiKOKI (Hitachi), Raider. 
Бормашините са предназначени за пробиване на отвори в различни материали като дърво, метал, пластмаса и др.
Акумулаторна бормашина/винтоверт имат следните предимства, в зависимост от избрания от Вас модел: двускоростен метален редуктор, вградена подсветка, реверс, функция за удар. Превключвател с интегрирана електроника Ви позволява да контролирате напълно работния процес. Предвидена е метална скоба, благодарение на която можете да носите инструмента на колан.
Безчетковата акумулаторна бормашина винтоверт е най-новото поколение акумулаторна бормашина с безчетков двигател и XR система за по-мощни, с висок капацитет, по-голям брой цикли на зареждане и по-компактен дизайн. Предлага въздушно охлаждане, доставя до 60Nm въртящ момент за големи накрайници и скрепителни елементи. Безчетковият двигател е предпоставка за по-дълъг експлоатационен живот, както е и вградената защита от претоварване.

Ударната акумулаторна бормашина винтоверт е оборудвана с безшумен трискоростен метален редуктор. Бързозатягащ патронник с автоматично заключване на шпиндела за бърза и сигурна смяна на използваните принадлежности. LED подсветка за осветяване на работната зона при слаба светлина. За лесно съхранение и удобство са предвидени стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници.
Някои модели  се доставят в куфар заедно с 2 батерии 18 V, 2 Ah и зарядно устройство. 

 

1 2 3 следваща »