БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Електрически рендета

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от eлектрически рендета. Електрическите рендета, които предлагаме са на утвърдени марки като DeWALT, Raider, HiKOKI (Hitachi), Bosch, Makita, Fervi.

Електрическото ренде е създадено за обработка на дървени повърхности. Произведено от здрави, износоустойчиви и висококачествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот. Мощност, захранващо напрежение, обороти без товар, дълбочина на рендосване, ширина на рендето са сред характеристиките, сред които може да се ориентирате за рендето, което ще Ви свърши най- добра работа. Мощният  мотор дава възможност за извършване на разнообразни операции. За мощния двигател не е проблем работата с твърда дървесина. Високоскоростните стоманени ножове, които се сменят бързо, са необходимото за точни и гладки срезове и лекота  на работния процес. Метални крака осигуряват стабилност дори при рендосване на дълги отрязъци дърво. Стружките се отстраняват чрез специални отвори, разположени от двете страни на корпуса, които може да се свържат с прахосмукачка или с торбичка за прах. Често окомплектовката на електрическото ренде включва текстилна торба за прах, успореден ограничител и шестостенен ключ.

Комбинираният абрихт-щрайхмус е  за онези, които имат ограничено работно пространство, а се нуждаят от комбинирана машина. Предната и главната дръжка са с гумена обвивка, която предотвратява хлъзгането на ръката. Обикновено се доставят в пластмасов куфар за пренасяне.