БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Пистолети за горещ въздух

Подреди по:

В онлайн магазин www.crafttools.bg ще откриете богата гама от пистолети за горещ въздух. Пистолетите за горещ въздух,  които предлагаме са на утвърдени марки като Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI (Hitachi), Stanley, Raider, Steinel, Black and Decker. Основните параметри, по които можете да изберете пистолета за Вас са марка, мощност, максимална температура, захранващо напрежение и дебит. Предлагаме разнообразие от модели, в зависимост от Вашата потребност- както за домашна употреба, така и професионални дейности.

Пистолетът за горещ въздух е подходящ е за отстраняване на остатъци от лакове, бои, както и за заваряване на пластмаси, за разпояване, за формоване. Може да се изплозва за обработка на всякакви термопластични твърди материали от пластмасовата индустрия, деформиране на термопластични пластмаси, активиране и отстраняване на лепила, подсушаване на плажни повърхности, заваряване на битуми, заваряване на платна и фолиа, заваряване на подове и линолеум, сушене на прясно положени мазилки, боядисани повърхности, полагане на вакса върху ски и сноуборд, отлепване на плочки и замазка, размразяване на тръбопроводи, огъване на пластмаси, изолиране на проводници и електрически съединения с термосвиваем шлаух и др. С термосвиваемо фолио се използва и за термично опаковане. Като цяло пистолетът за горещ въздух се използва за всякакъв вид изсушаващи, нагревателни процеси и др.

Предимства на някои модели пистолети за горещ въздух са защитата срещу прегряване, степенно регулиране на въздушната струя, мощен безчетков мотор, който намалява разходите за поддръжка, гумиран кабел за по-голяма издръжливост при големи натоварвания, въртящата се на 180 градуса дръжка при работа в труднодостъпни места, специална кука за удобно съхранение, система за въздушно охлаждане за предотвратяване от прегряването на инструмента за по-дълъг експлоатационен живот, фиксиран превключвател за удобство при продължителна работа, ергономична ръкохватка с гумирано покритие за по-удобен захват на ръчния инструмент. В зависимост от ситуацията, ниското тегло е предимство и удобство. То намалява консумацията на енергия в работния процес. Аксесоари, включени в различните модели инструменти са: тънка метална мрежа, патрони за топло заваряване, заваръчна дюза, предпазен диск, заваръчен накрайник, повърхностна дюза, редуцираща дюза, рефлекторна дюза, стъклопредпазна дюза. Обикновено са окомплектовани в пластмасов куфар.

1 2 следваща »