БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Шаблони

Подреди по:

Всеки майстор знае, че тайната на успеха се крие в правилния подбор на качествени инструменти. За по-дребните задачи, но много важни за крайния резултат, които могат да възникнат както за домашния, така и за професионалния майстор, може да се възползвате от разнообразните модели шаблони. В онлайн магазин www.crafttools.bg Ви предлагаме да разгледате и да изберете правилните шаблони за Вас, с които да  постигнете перфектни резултати с лекота. Предлагаме марките  
Шаблони за пробиване под ъгъл - те са с регулируем ограничител, с предварителна настройка за всички стандартни дебелини плоскости. Измерват дебелината на плоскости благодарение на вградената линия. 
Шаблони за копиране на форми - копират формата на участъците, които е трудно да бъдат маркирани на плочките за последващо рязане, за пренасяне на ъгли и контури лесно и точно. Перфектни за точно пасване при монтиране на ламинат, напр. около тръбите за отопление и други препятсвия. Според модела, имат затягащо лостче за фиксиране на контура, за да няма приплъзване, здрав пластмасов корпус, различна ширина и дълбочина на контура. 
Шаблони за измерване на ъгли за триизмерни детайли. Такъв шаблон е изключително полезен при работа с триизмерни елементи, напр. греди, тръби и др. Има ъглов ограничител за 45° и 90° с автоматично спиране. Може да се използва като маркер за паралелни линии. Предлага отвори за определяне диаметъра на свредлото. Шаблонът помага при измерване на ъгъла на стени и определя ъгъла на рязане. Автоматично показва ъгъла на рязане - за точна настройка на всички герунг триони. С вграден стопов механизъм за лесна настройка на ъглите. Снабден е с  магнит за регулиране на триона по лесен и безопасен начин. 
Шаблоните за монтаж на ламинат са огромна помощ при поставянето на ламиниран паркет. Почти не съществува помещение, което да е с правилни стени и шансовете дъската на ламината да пасне на стената са много малки. За целта се използват шаблони за ламинат. Шаблонът позволява бързо и лесно да пречертаете контура на стената върху последната дъска ламинат, така че да пасне точно. Хващането на контура става чрез вградено плъзгащо се колело. 
Шаблоните за измерване на стълби  дават възможоност за перфектно измерване на стъпала и надеждено пренасяне на размерите и формата на детайла върху материала и  за прецизно измерване на стъпала на прави стълби. Имат гъвкав елемент от веригата за измерване на криви на стъпала на вити стълби и разделечаващ водач за разширение на междините, за измерване на изпъкналостите за отчитане на добавките към материала.
Шаблони за отвори  се използват за пробиване на отвори за дюбелни връзки, на редици от отвори в рафтове и шкафове, както и на отвори за панти и фитинги в мебелната индустрия. Благодарение на закрепването получаваме точен ъгъл на пробиване 90 °. Обикновено имат подложка против приплъзване, центриращите линии на всяка от четирите страни и страничния стоп, които да улесняват правилното пробиване в една линия, V-канал за стабилно пробиване в тръби, греди и др. По време на работа може лесно да се свърже с прахусмукачка.
Шаблони за сгъваем маркиращ метър - превръщат всеки метър, предлаган на пазара в шаблон за маркиране. Имат центриращ щифт за рисуване на кръгове и дизайн от висококачествени материали.
Шаблоните за заглаждане на фуги са изключетилно полезни при полагане на силикони и акрили. Постигате чисти и гладки фуги. Лесно се почистват. Подходящи са за най-често срещаните ръбове, ъгли и радиуси.
Шаблони за дибли - те са изключително лесни за употреба. Стягате, пробивате и съединявате частите - без измерване и маркиране. Приложими за щифтове с различни размери и  дебелина на дъските. Подходящи за различни видове дюбелни връзки, за прецизни и стабилни ъглови, Т-образни и плоски сглобки.

1 2 следваща »