БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Приставки за машини

Подреди по:

Категория "Приставки за машини"  застъпва широка гама от продукти. Можете да избирате от подкатегории Адаптори за прахоулавяне, Бъркалки, Водачи, Приставки за винтоверти, Приставки за перфоратори и къртачи, Аксесоари за ъглошлайфи и Принадлежности за лазерни нивелири.

Адапторите за прахоулавяне са представени от DeWALT,HiKOKI (Hitachi) и Wolfcraft. По-конкретно, тук можете да намерите адаптори за маркучи на прахосмукачка, които се поставят директно към съответния инструмент, адаптори за прахосмукачка за присъединяване към куфари, гумени адаптори за прахосмукачки с универсален конектор, приставки за лентов шлайф за прахоулавяне, адаптори за прахоулавяне  за електрическо ренде и др.

Бъркалките са за разбъркване/смесване за ръчни бормашини с патронник. Смесването се прави отдолу нагоре. Избирате по захват, диаметър на бъркалката и дължина на бъркалката.

Подкатегория "Водачи" предлага водещи шини за циркуляр, водачи за електрическо ренде, линеали за маса за фрезоване, удължители за водеща шина, водачи за отрезна машина, водачи за прободен трион и др. на марките Makita, DeWALT, Wolfcraft и Battipav.
 

Приставките за винтоверти са различни -  за рязане на ламарина, за серийно завинтване и др. Приставките за перфоратори и къртачи са шило за къртач, каналокопач - стандартен и крилчат, длето с опашка, длето с шестостенна опашка и др. Плоските длета са подходящи за сваляне на керамични плочки, за извършване на изкопни и разрушителни дейности, събаряне на зидария, бетон и камък.

 

Нови продукти

1 2 3 4 5 6 7 следваща »