БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 499 лв. и тегло на пратката до 5 кг.
Меню

Мултифункционални инструменти

Подреди по:

В категория мултифункционални инструменти на онлайн магазин www.crafttools.bg  може да откриете мултифункциионални инструменти на големите марки в света на инструментите - Makita, Raider, DeWALT и Bosch.

Това е инструмент, подходящ за различни задачи. Работи в мека и твърда дървесина, ламинат, пластмаса, плочки, гипсокартон, метал. Състои се от функционални елементи, улесняващи работата. Предлага удобна и интуитивна система за смяна на консуматива (заключване на шпиндела). 

Обиколката  на ръкохватката е малка за по-удобна работа при прецизни приложения и продължителна работа. Предлага богата гама от консумативи  за разнообразни случаи на приложение. Компактен и лек  инструмент с ергономичен дизайн. Гумирани повърхности за хващане спомагат за приятна работа в различни положения. Възможност за връзка за универсална прахосмукачка – за шлифоване без прах. Мултифункционален инструмент със светодиод за отлична видимост.

Многофункционалният акумулаторен осцилатор е оборудван с безчетков мотор, който се характеризира с висока износоустойчивост и производителност. Предимства са още плавният старт и плавното регулиране на оборотите, както и ярката LED светлина за осветяване на работната зона в условия с ниска осветеност.
Стандартно се доставя без батерия и зарядно устройство. Може да бъде в комплект с ножове, шкурка с различна едрина на зърното, универсален адаптор, шлайфаща подложка и Г-образен ключ шестостен.